Portfolio


Mijn motto is: "Iedereen is uniek, dus zou ook ieder sieraad uniek moeten zijn". Het grootste gedeelte sieraden maak ik dan ook in opdracht, geheel in overleg met de klant. Hierdoor wordt ieder sieraad weer anders, er is geen boek met voorbeelden of een lade met sieraden waaruit u moet kiezen. Zo ontstaan de meest persoonlijke sieraden, zoals trouwringen, herinneringsieraden en ook assieraden. Het is geen enkel probleem om dit sieraad te vervaardigen van uw eigen goud of zilver. Zo kunt u het sieraad laten maken wat u altijd al wilde hebben, van uw eigen goud, waardoor het sieraad nog meer emotinele waarde krijgt.

Ook repareer ik gouden en zilveren sieraden. Ringen kunnen bijvoorbeeld groter en kleiner gemaakt worden, kapotte colliers weer gesoldeerd en stenen opnieuw gezet. Mijn doel is ook om meer te doen dan uw sieraad alleen te repareren, ik wil uw sieraad zo dicht mogelijk bij nieuwstaat terugbrengen.

Sinds juli 2014 ben ik ook, als enige in Zeeuws-Vlaanderen, in het bezit van het diploma 'Taxateur en schade-expert van juweliersartikelen van na 1952'. Het is dus ook mogelijk om een deskundige taxatie te maken van uw sieraden.